Вторник, 14.05.2024, 02:27
Приветствую Вас Гость
*NEWS MOTO LIFE*
Главная | МотоФорум | RSS | Регистрация | Вход
Главная » 2010 » Октябрь » 18 » Финальная гонка Украинской Лиги Спидвея!
06:16
Финальная гонка Украинской Лиги Спидвея!


16 жовтня в російському місті Балаково відбулась зустріч між командою «ШАХТАР» м. Червоноград та «ТУРБІНА» м. Балаково, яка завершила сезон Української Ліги Спідвею 2010 року. Подорож української команди на цю зустріч розпочалась дещо драматично… В останню хвилину виявились досить серйозні несправності в одному з автомобілів, на якому наші спортсмени планували їхати. Час виїзду змістився з 8-ої ранку на 17.30. З трьох водіїв залишився лише один, тому за кермом, по-черзі, їхали самі гонщики…

Про стан доріг говорити-лише витрачати час намарно, а саме часу бракувало нашим спортсменам… Митниця теж не примусила себе дивувати. Протримавши автомобілі з українськими спідвеїстами більше чотирьох годин, митники, нарешті, знайшли причину (керування автомобілем по дорученню), яка дала змогу заборонити виїзд за кордон гонщикам, для участі в змаганнях, захищати честь українського спідвею… Не зупиняючись для перепочинку, а лише для зміни один одного за кермом, наша команда дісталась до Балаково о 9.00 (це за 5 годин до початку змагань), подолавши за півтори доби відстань у 2500 км. Нашвидкоруч поснідавши, команда розпочала підготовку до перегонів.

Про нервозність та паніку в команді «ШАХТАРЯ» не могло бути й мови, адже хлопці розуміли, що вони представники України, а тому повинні з гідністю нести честь українського спортсмена. Навпаки, відсутність достатньої кількості механіків, лише згуртувало, і без цього, дружній колектив червоноградців.
Змагання розпочались о 14.00 за київським часом. Температура повітря бажала бути вищою, але на календарі середина жовтня, та й регіон, у якому знаходиться Балаково, одним з перших зустрічає зиму.



Перші чотири заїзди закінчились, на жаль, не на користь українців і рахунок зустрічі після першої серії заїздів становив 20:4. Не достатньо високий рівень показав легіонер «ШАХТАРЯ» Томаш Хжановскі, не такої кількості пунктів очікували ми від нього. А у 7-му заїздів, взагалі не виїхав на старт, тому Володимир Тейгел сам боровся з суперниками.

 

Слід зазначити, що Андрій Карпов виступав з високою температурою, тому і перші його заїзди не принесли у скарбничку команди достатньої кількості очок. На жаль лише у кількох заїздах рахунок був нічийний 3:3, а переможних заїздів, на користь «ШАХТАРЯ» у цій зустрічі ми не мали змоги зафіксувати. Не допомогло, навіть, участь Андрія Карпова у 6-му заїзді в якості «джокера». Невисокий результат Олександра Локтаєва – це питання турбувало усіх вболівальників українського спідвею найбільше. Чотири рази поспіль у Олександра рвався передній ланцюг… Це навіть стало причиною його падіння у 9-му заїзді. Як вияснилось після гонки, такий стан речей – це результат дефекту рами мотоцикла. Але помітити такий дефект неозброєним оком і без практики – нереально. Незважаючи на результат, приїзд нашої команди та участь у фінальній гонці УЛС, у далекому російському місті Балаково – це свідчення високого рівня відповідальності та поваги до глядачів-вболівальників.



Який би результат гонки, в пунктовому еквіваленті, не становив, а найголовнішим результатом є те, що перегони закінчились без травм та негативних наслідків для здоров’я спортсменів. Сезон Української Ліги Спідвею 2010 року завершився. Тепер ми усі разом, вже з нетерпінням, чекаємо на сезон 2011 року. Величезна подяка усім організаторам змагань та суміжним службам. Нашим улюбленцям: Андрію Карпову, Олександру Локтаєву, Володимиру Тейгелу, Андрію Кобріну бажаємо міцного здоров’я, прагнення перемоги на спідвейній доріжці та у житті. Президенту червоноградського спідвейного клубу «ШАХТАР» Андрію Петровичу Поріцькому величезна подяка від усіх прихильників спідвею за меценатство та самовіддану одержимість величним спортом мужніх, ім’я якому СПІДВЕЙ !!!

Результат зустрічі «ТУРБІНА» м. Балаково – «ШАХТАР» м. Червоноград, позаїздно:

1 заїзд
Р.Поважний – 3
Д.Сайфутдінов – 2
А.Карпов – 1
Т.Хжановскі – 0

2 заїзд
І.Чалов – 2
А.Кудряшов – 3
В.Тейгел – 1
О.Локтаєв – 0

3 заїзд
Д.Сайфутдінов – 3
Д.Гізатулін – 2
А.Кобрін – 0
Т.Хжановскі – 1

4 заїзд
І.Чалов – 3
Д.Носов – 2
В.Тейгел – 1
А.Кобрін – 0

5 заїзд
Р.Поважний – 3
І.Чалов – 1
А.Карпов – 2
В.Тейгел – 0

6 заїзд
Д.Сайфутдінов – 1
А.Кудряшов – 3
А.Карпов – 4 /ДЖОКЕР/
О.Локтаєв – 0


7 заїзд
І.Чалов – 2
Д.Гізатулін – 3
В.Тейгел – 1
Т.Хжановскі – н/с

8 заїзд
Р.Поважний – 2
А.Кудряшов – 1
А.Карпов – 3
О.Локтаєв – схід

9 заїзд
І.Чалов – 2
Д.Носов – 3
О.Локтаєв – падіння
А.Кобрін – 1

10 заїзд
А.Кудряшов – падіння
Д.Гізатулін – 3
О.Локтаєв – 2
Т.Хжановскі – 1

11 заїзд
А.Кудряшов – 1
Д.Гізатулін – 3
А.Карпов – 2
А.Кобрін – 0

12 заїзд
Д.Носов – 1
Д.Сайфутдінов – 2
О.Локтаєв – схід
Т.Хжановскі – 3

13 заїзд
Р.Поважний – 3
Д.Носов – 0
А.Карпов – 2
В.Тейгел – 1

14 заїзд
Т.Хжановскі – 2
І.Чалов – 1
А.Кобрін – 0
Д.Гізатулін – 3

15 заїзд
Д.Носов – 1
О.Локтаєв – 0
Р.Поважний – 2
А.Карпов – 3

Загальний рахунок зустрічі 61:31 на користь команди «ТУРБІНА» м. Балаково.
Категория: Мировые мотоновости | Просмотров: 656 | Добавил: yanamoto | Теги: новости мото харьков

Copyright MotoLife © 2010